Reserveren

In het Huisje op den Diek verblijven?

Het Huisje op den Diek is te boeken voor een midweek, een weekend, een week of langer, maar minimaal 3 nachten. Aankomen en vertrekken kan op maandag en vrijdag. Op aankomstdagen kun je in het Huisje terecht vanaf 16.00 uur, op vertrekdagen kun je tot 10.30 uur blijven.

De prijs voor het Huisje op den Diek is € 175,- per nacht, exclusief € 70,- schoonmaakkosten. Daarnaast zijn we genoodzaakt € 1,55 toeristenbelasting per persoon, per nacht te rekenen en wij hanteren een borg van € 150,- per verblijf. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wil je jouw verblijf vast leggen? Dat kan door jouw aanvraag in te sturen. Vul onderstaande velden in en klik op “boeking aanvragen”. Wij gaan aan de slag om te kijken of in de door jou gewenste periode het Huisje nog beschikbaar is en laten jou zo snel mogelijk iets weten (houd ook even je spam-box in de gaten).

Je kunt het Huisje op den Diek ook boeken via Airbnb, klik hier om naar Huisje op den Diek @ Airbnb te gaan.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Volledige terugbetaling bij annulering binnen 48 uur nadat je de bevestiging van de reservering ontvangen hebt, mits jouw aankomstdatum ten minste 14 dagen later is.
  • 50% terugbetaling van de verblijfskosten bij annulering ten minste 7 dagen voor de aankomstdatum, de reeds betaalde borg wordt volledig terugbetaald.
  • Wanneer je minder dan 7 dagen voor de aankomstdatum annuleert, is er geen terugbetaling van de verblijfskosten. De borg wordt uiteraard wel terugbetaald.