Reviews

21 juli 2021

Wat een top verblijf! Heel mooi groot huis met comfortabele bedden en mooie badkamers. De tafel was lekker groot en je kon er makkelijk met 8 personen aan zitten. Een lekker ruime tuin waar je ook heerlijk kunt zitten.Het contact met Daphne was erg fijn en ze reageerde snel op whatsapp. We zouden er zeker nog een keer naartoe gaan en raden het Huisje op den Diek erg aan!

Groetjes, de vriendengroep uit Hilversum


8 juli 2021

Wij hebben een super leuke week gehad in Huisje op den Diek! Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn, weg van het drukke stadsleven en op te gaan in de rust van Zeeland! Het is een mooie omgeving en vanuit Sint Kruis konden we gemakkelijk allerlei leuke plaatsjes bezoeken. Zo hebben we Brugge, Knokke en Cadzand onveilig gemaakt en zijn we zelfs nog een avond in het schattige stadje Sluis terechtgekomen. Het verblijf was erg comfortabel en we hadden alles wat we nodig hadden. Dus hartstikke bedankt namens Hoteldebotel
Bibi, Anouk, Amber, Suus, Maaike, Lotte, Lisa en Lot

15 juli 2021

Op de site stond al dat er veel aanwezig zou zijn, hier is niets van gelogen. Peper, zout, schalen, bestek, allerlei borden, bekers, glazen. Een grote oven, grote koelkast, vaatwasser, magnetron. Spelletjes in de woonkamer. Grote tafel om gezellig te eten met z’n allen en ook om spelletjes aan te doen. Ook buiten heerlijke stoelen en een grote tafel. Sfeervol ingericht met goede meubels. Bedden slapen heerlijk. Contact via de whatsapp was makkelijk en snel. Er zijn zelfs fietsen in de garage waar gebruik van gemaakt kan worden. Omgeving is leuk om in te rijden. Sluis, Cadzand en een aantal plaatsen in België zijn goed bereikbaar (Knokke en Brugge). Parkeren bij het Huisje kon in ons geval makkelijk met drie auto’s. Aanrader!

Groetjes Familie de Groot